Diensten

Specialiteit van het huis

BKHaarbehandeling

De haarbehandeling die u leven zal veranderen. Deze behandeling zal uw haar laten transformeren in echt spektakel. Wanneer je na deze behandeling in je boek gaat lezen zal je haar de scenes beginnen uitbeelden. Dit zal ervoor zorgen dat iedereen weet waarover je boek gaat en hoe gaaf het is.

Book decoration

59,99

Brosher

De brosher is een volledige behandelingvan het lichaam. Na deze buitengewone behandeling zullen mensen rond jou passages beginnen horen van uw favoriete boek, hierdoor zal je mensen kunnen stimuleren om ook dat boek beginnen te lezen.

109,99

Interactaper

Ik zal jouw boek interactief maken! Met een interactief boek zal de gebruiker zelf verschillende mogelijke verhaallijnen kunnen volgen en zo een betere band krijgen met het boek

24,99

Het Boekuet

Het Boekuet is een bouquet van boeken die verwerkt zijn tot bloemen. U geeft mij de boeken die u wilt laten verbloemen en ik zal deze laten groeien als de mooiste bloemen. Deze bloemen zullen de tekst die in het boek staat hebben als bladeren zo kan u mensen verrassen met zowel een prachtig bouquet als veel leesplezier.

32,99

BookDiner

Heb je een geliefde die niet graag leest en wil je daar verandering in brengen? Het boekdiner zal u daarmee helpen! Ik zal een maaltijd bereiden met daarin uw favoriete boek verwerkt. Uw geliefde zal na de maaltijd uit het hoofd het boek beginnen voorlezen.

79,99